Fumatul ucide
  • Pipa Dunhill Waterloo
  • Vezi review
Nou
FUMATUL UCIDE! Directiva Parlamentului European si a Consiliului 2001/37/CE

Pipa Dunhill Waterloo

Only 2 left

8.400,00 RON

Stoc limitat

Transport gratuit

Comanda minima pentru transport gratuit este de 200 de lei

Plata cu cardul

Plata se poate face cu cardul si
prin transfer bancar

Livrarea in 24-48 ore

Livrarile se fac prin firma de curierat partenera Nemo Express la adresa specificata de client

Descriere

Dunhill White Waterloo Shell Briar Editia de colectie nr. 11 din 150

 

Povestea pipei

 

Trei pipe exclusive Waterloo au fost create si produse cu ocazia aniversarii a 200 de ani de la victoria Bataliei de la Waterloo care a avut loc pe data de 18 iunue 1815. Aceste pipe sunt foarte exclusive si dupa parerea noastra, unele dintre cele mai impresionante serii de Colectie pe care le-am vazut pana in acest moment de la Dunhill. Atat pipa cat si companionul sunt deosebite, dupa cum ne-a obisnuit Dunhill. De asemenea modul de prezentare al acestora este unul la fel de special. La deschiderea cutiei de piele, ne este prezentata o pernita de piele intoarsa, embosata cu scrierea “ The Battle of Waterloo 1815” si logo-ul The White Spot. Pipa, companionul si certificatul sunt asezate cu mare atentie intr-o cutie din catifea. Daca scoatem aceasta cutie se poate observa o carte a bataliei desicisive de la Waterloo scrisa de Peter Snow.

 

Aceasta pipa este una eleganta cu forma Quaint, grupa 4. Forma a fost creata in mod special pentru aceasta editie si nu a mai fost produsa de Dunhill pana acum.

 

Companionul are o poveste la fel de interesanta. Acesta are forma unui tun din acea perioada iar corpul acesteia este turnat din Argint veritabil. Ceea ce da importanta acestui companion este faptul ca varful acestuia este creat din fierul retopit al unei bile de tun de 6 kilograme, recuperata de pe campul bataliei. Bila de tun a fost gasita pe campul bataliei in 1979 de un francez care detecta metale, iar mai apoi a fost cumparata de catre directorul diviziei Alfred Dunhill White Spot in 2012, anticipand acest proiect.

 

Atentie! Termenul de livrare pentru aceasta pipa speciala se poate prelungi pana la 14 zile. 

Pozele sunt cu titlu de prezentare.