Despre jpb

In magazinele noastre se gasesc produsele celor mai prestigiosi producatori cuprinzand o gama variata de tigari de foi ale marcilor de notorietate, respectiv Habanos, Flor de Copan, Santa Damiana, Don Diego, Flor de Selva, Villiger, Toscano, Ashton, Henri Wintermans, Bentley etc. din Cuba, Republica Dominicana, Honduras, Nicaragua Statele Unite ale Americii, Elvetia, Olanda, Germania, Italia, tutun pentru pipa, tutun pentru rulat, pipe, brichete, umidoare si alte accesorii pentru fumatori dintre cele mai cunoscute branduri, respectiv Alfred Dunhill, Savinelli, Stanwell, Butz-Choquin, Colibri, Mastro de Paja, Bentley, etc.

Cumparatorii mai pot alege dintr-o gama exclusivista de Scotch Whisky al renumitului brand MacDuff Ltd. Scotland, si anume Islay Mist, Lauder’s, Grand Macnish cat si romuri deosebite pentru acompaniamentul perfect unei pipe sau a unei tigari de foi premium.

  • Bucura-te pe deplin de o experienta exclusivista!
  • Alege-ti cel mai potrivit trabuc sau tutun pentru pipa.
  • Daca folosesti chibritul, sa fie din acela mai lung.
  • Acum, da-i foc si relaxeaza-te alaturi de un pahar de scotch.
Despre JPB

0

clienti fericiti

Fii tu urmatorul!

0

trabucuri

Cotate la nivel mondial

0

accesorii

Materiale speciale si calitative

0

pipe

Produse premium

 
Ce spun clientii nostri
Portret

Sunt un connoisseur in lumea trabucurilor si apreciez pana si cele mai mici detalii. Cei de la JPB au o gama larga de produse de calitate, care m-au cucerit inca de la primul foc.

 

Dragos Iorga, 34 ani

Portret

Daca esti in cautarea unui trabuc de calitate, iti recomand JPB! Mie imi face placere ori de cate ori comand online pentru ca stiu ca aici pot gasi ceea ce-mi doresc.

 

Constantin Varga, 50 ani